Studio Camilla Geidemark

Barnfotografering

Tiden då barnen är små rusar iväg. Att fånga några av dessa ögonblick på bild kan var mycket värt. Mitt mål när jag fotograferar barn är att försöka locka fram deras personlighet för att få spontana och minnesvärda bilder. Jag tar bilderna i min fotostudio men erbjuder även fotografering i eller kring ert hem eller någon vacker plats i naturen. Jag har valt att kalla den typen av fotografering för Lifestyle och ger garanterat utrymme härliga och personliga bilder som utstrålar spontanitet och glädje. Inga bilder ingår i fotograferingspriset, men du kan köpa bildprodukter med priser från 845 kr. 

När ni bokar mig som barnfotograf ingår:

  • Konsultation kring bla klädval och rekvisita
  • Ett urval av kläder till låns samt rekvisita
  • Tips på vackra fotomiljöer
  • Råd vad ni kan tänka på inför fotograferingen
  • Professionell guidning genom hela fotosessionen
  • Bildvisning

 

Hur en barnfotografering går till hos mig, från bokning till färdiga bildprodukter, kan du läsa om i Fotograferingsguiden nedan.

Varmt välkomna!

fotograferingsguide - steg för steg

Före

Fundera på vilken typ av bilder ni önskar. Kanske har ni hittat inspiration på sociala medier, eller här på min hemsida. Maila gärna 3-4 bilder till mig några dagar före fotograferingen, så jag vet på ett ungefär vad du önskar. Jag kommer gärna hem till er och fotografera. Inomhus eller utomhus beroende på årstid, väder och befintligt ljus. I hemmiljön blir bilderna ofta härligt spontana och personliga eftersom det är på barnens hemmaplan. Det går också att komma till min fotostudio för lite mer traditionella bilder alternativt att jag finner en fin plats i naturen där vi tar bilderna i naturligt ljus. Innan fotograferingen ingår konsultation (digitalt, via telefon eller mejl) kring till exempel val av kläder och plats.

Kontakta mig via mitt kontaktformulär här nedan för bokning. Varmt välkommen!

Under

På fotograferingsdagen möts vi på den plats vi kommit överens om. Studion är belägen i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. Innan vi börjar fota betalar ni för fotograferingen via Swish, samt får skriva på ett samtycke gällande GDPR. En barnfotografering tar ca 1-1,5 timme. 

Efter

Cirka 3-6 veckor efter fotograferingen är bilderna färdiga och levereras på en USB-sticka. På stickan finns då de färdig redigerade bilder i dubbel uppsättning; dels i högupplöst för print och även i lågupplöst för webben och sociala medier. Exakt hur många bilder jag levererar beror på vilken typ av fotograferingen och högtid ni bokar. Mer information kring detta fås vid kontakt med mig genom Kontaktformuläret nedan.

Önskar du boka fotografering?

Fyll i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotouppdrag eller om du har andra funderingar.