Studio Camilla Geidemark

Familjefotografering

Jag fotar er familj där det passar bäst för er. Det kan vara hemma hos er eller i er trädgård. Kanske på en vacker plats i naturen eller en lekplats. Jag har valt att kalla den typen av fotografering för Lifestyle och ger garanterat utrymme härliga och personliga bilder som utstrålar spontanitet och glädje. För mer traditionella familjebilder är ni välkomna till min fotostudio. Inga bilder ingår i fotograferingspriset, men du kan köpa bildprodukter med priser från 845 kr. 

Då ni bokar mig som familjefotograf ingår:

  • Konsultation kring bla klädval och rekvisita
  • Ett urval av barnkläder till låns samt rekvisita
  • Tips på vackra fotomiljöer
  • Råd vad ni kan tänka på inför fotograferingen
  • Professionell guidning genom hela fotosessionen
  • Bildvisning
  •  

Hur en familjefotografering går till hos mig, från bokning till färdiga bildprodukter, kan du läsa om i Fotograferingsguiden nedan.

Varmt välkomna!

fotograferingsguide - steg för steg

Före

Fundera på vilken typ av bilder ni önskar. Kanske har ni hittat inspiration på sociala medier, eller här på min hemsida. Maila gärna 3-4 bilder till mig några dagar före fotograferingen, så jag vet på ett ungefär vad du önskar. Jag kommer gärna hem till er och fotografera. Inomhus eller utomhus beroende på årstid, väder och befintligt ljus. I hemmiljön blir bilderna ofta härligt spontana och personliga eftersom det är på barnens hemmaplan. Det går också att komma till min fotostudio för lite mer traditionella bilder alternativt att jag finner en fin plats i naturen där vi tar bilderna i naturligt ljus. Innan fotograferingen ingår konsultation (digitalt, via telefon eller mejl) kring till exempel val av kläder och plats.

Kontakta mig via mitt kontaktformulär här nedan för bokning. Varmt välkommen!

Under

På fotograferingsdagen möts vi på den plats vi kommit överens om. Studion är belägen i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. Innan vi börjar fota betalar ni för fotograferingen via Swish, samt får skriva på ett samtycke gällande GDPR. En familjefotografering tar ca 1-1,5 timme. 

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Bildvisningen tar 30 minuter och ni får välja mellan 15 utvalda bilder. Det är under själva bildvisningen ni väljer ut de bilder/bildprodukter ni önskar. För information om bildprodukter och priser se här https://camillageidemark.se/priser/ De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga och  finns då att hämta i studion efter registrerad betalning via faktura. För bästa upplevelse är det bra om ni kommer ensamma till visningen, så försök ordna barnvakt.

Önskar du boka fotografering?

Fyll i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotouppdrag eller om du har andra funderingar.