Studio Camilla Geidemark

Gravidfotografering

Vid en gravidfotografering hos mig lägger mycket stor vikt vid att du ska känna dig trygg och att bilderna blir just så personliga som du önskar. Jag kommer gärna med tips och ideér men det är du som är kapten och bestämmer över vad som känns bekvämt eller inte. Klicka på knappen ”Fotograferingsguide” nedan, eller skrolla längre ner på sidan, för information om hur en Gravidfotografering går till hos mig.

Att tänka på inför fotografering

Före

Fundera på vilken typ av bilder du önskar. Kanske har du hittat inspiration på sociala medier, eller här på min hemsida. Maila gärna 3-4 bilder till mig några dagar före fotograferingen, så vet jag på ett ungefär vad du önskar. Jag har en del rekvisita och några fina gravidklänningar att låna ut i min studio, eller så kanske du föredrar egna kläder. Kanske vill pappa och/eller syskon till barnet vara? Det kostar inget extra, men meddela mig i förväg. Kontakta mig via mitt Kontaktformulär här nedan. 

Under

Jag fotar gärna utomhus men även i min studio. På fotograferingsdagen träffas vi på den plats vi kommit överens om. En gravidfotografering tar ca 1-1,5 timme. Min studio är belägen i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. 

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är du/ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Det är då ni väljer ut de bilder/bildprodukter ni önskar. (För information om bildprodukter och kostnader var god se under Priser). De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare cirka 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga för hämtning i min studio.

Önskar du boka fotografering?

Fyll i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotouppdrag eller om du har andra funderingar.