Personliga fotoupplevelser för dig och ditt barn

Studio Camilla Geidemark

Gravidfotografering

”Från första kontakten var du mycket uppmärksam och alltid frågade  om vi kände oss bekväma, om det blev som vi förväntade oss, du skickade all information via e-post i förväg och du var alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar. Studion är supervacker och har all struktur vi behövde. Det var väldigt speciellt att göra min graviditetsfotografering och min första dotters nyföddfotografering med dig. Du är ett utmärkt proffs!”  

Bruna & Lucas –

Välkommen och vad roligt att du hittat hit. Då har du kanske redan funderat på att få minnesvärda bilder av dig själv när du är som vackrast, nämligen under graviditeten. Under en gravidfotografering hos mig lägger jag största vikt vid att du ska känna dig trygg och att bilderna blir just så personliga som du önskar. Jag kommer gärna med tips och ideér men det är du som är kapten och bestämmer över vad som känns bekvämt för just dig. 

När du bokar mig som gravidfotograf ingår:Konsultation kring bla klädval och rekvisita

  • Välkomstguide som PDF
  • Designkonsultation
  • Möjlighet till vackra studiobilder
  • Tips på vackra fotomiljöer i naturen
  • Tips och råd inför fotograferingen
  • Lån av 1-2 klänningar
  • Professionell guidning genom hela fotosessionen
  • Professionell bildredigering 
  • Personlig bildvisning
  • Möjlighet att köpa digitala bilder, förstoringar och fotoalbum

Hur en gravidfotografering går till hos mig från bokning till färdiga bildprodukter kan du läsa om nedan i ”Före, under efter fotograferingen”.

Varmt välkommen!

Före, under, efter fotograferingen

Före

Fundera gärna på vilken typ av bilder du önskar. Kanske har du hittat inspiration på sociala medier, eller här på min hemsida. Maila gärna 3-4 bilder till mig  före fotograferingen, så jag vet på ett ungefär vad du önskar. Jag har en del fina gravidklänningar att låna ut, eller så kanske du föredrar egna kläder. Flera av mina gravidklänningar finner du här ovan på hemsidan i fotogalleriet. Kanske vill pappan och/eller syskon vara? Det kostar inget extra, men meddela mig i förväg. Innan fotograferingen ingår ett onlinemöte kring till exempel val av kläder och plats. 

Under

Jag fotar gärna utomhus men även hemma i min studio. Studion är belägen i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. På fotograferingsdagen möts vi på den plats vi kommit överens om. En gravidfotografering tar ca 1-1,5 timme. 

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är du/ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Bildvisningen tar 30 minuter och ni får välja mellan 15 utvalda bilder. Det är under själva bildvisningen ni väljer ut de bilder/bildprodukter ni önskar. De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga och  finns då att hämta i studion efter registrerad betalning via faktura. För bästa upplevelse är det bra om ni kommer ensamma till visningen, så försök ordna barnvakt.

galleri gravidfotografering

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.