Personliga fotoupplevelser för dig och ditt barn
KÖPING

Camilla Geidemark Gravidfotografering

Studio Camilla Geidemark

Gravidfotografering

”Från första kontakten var du mycket uppmärksam och alltid frågade  om vi kände oss bekväma, om det blev som vi förväntade oss, du skickade all information via e-post i förväg och du var alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar. Studion är supervacker och har all struktur vi behövde. Det var väldigt speciellt att göra min graviditetsfotografering och min första dotters nyföddfotografering med dig. Du är ett utmärkt proffs!”  

Bruna & Lucas –

Minnesvärda bilder på dig själv då du är som allra vackrast

Hur ser dina drömbilder ut under graviditeten?

Pampig tyllklänning i vackert studioljus, eller kanske i en ljuv chiffongklänning i solnedgången?

Kärleksfulla bilder med din partner som ömt håller om din växande mage?

Äldre syskon som med förväntansfulla blickar pussar på din bebismage? 

Tillsammans kan vi skapa just dina drömbilder. Jag kommer gärna med tips och ideér men det är du som är ”kapten” och bestämmer över vad som känns bekvämt för just dig. 

När du bokar mig som gravidfotograf ingår:

  • Designkonsultation gällande tex kläder.
  • Välkomstguide med tips och råd som PDF
  • Tips och råd inför fotograferingen
  • Möjlighet till vackra studiobilder
  • Tips på härliga fotomiljöer i naturen
  • Lån av 1-2 klänningar
  • Professionell guidning genom hela fotosessionen
  • Professionell bildredigering 
  • Personlig bildvisning
  • Möjlighet att köpa digitala bilder, förstoringar och fotoalbum

Du undrar kanske hur går en gravidfotografering till. Vad som kan vara bra att tänka på före och vad händer efter själva fotograferingen. Under rubriken FÖRE, UNDER, EFTER FOTOGRAFERINGEN här nedan kan få en inblick i de olika stegen.

Före, under, efter fotograferingen

Före

För att boka fotografering hos mig klickar du på knappen Boka fotografering här ovan eller fyller i Kontaktforumläret längst ner på sidan.

När du bokat en fotografering ingår en gratis designkonsultation kring till exempel val av kläder och plats. Då går vi också igenom vad som är bra att tänka på vid en gravidfotografering.

Jag har en del vackra gravidklänningar att låna ut, eller så kanske du föredrar egna kläder. Flera av mina gravidklänningar finner du längre ner i fotogalleriet.

Under

Jag fotar gärna utomhus men även hemma i min studio. Studion är belägen i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. På fotograferingsdagen möts vi på den plats vi kommit överens om. En gravidfotografering tar ca 1-1,5 timme. 

 

 

 

 

 

 

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är du/ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Bildvisningen tar 30 minuter och ni får välja mellan 15 utvalda bilder.

Det är under själva bildvisningen ni väljer ut de bilder/bildprodukter ni önskar. 

galleri gravidfotografering

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.