Studio Camilla Geidemark

Gravidfotografering

Välkommen och vad roligt att du hittat hit. Då har du kanske redan funderat på att få vackra minnesvärda bilder av dig själv när du är som vackrast, nämligen under graviditeten. Under en gravidfotografering hos mig lägger jag största vikt vid att du ska känna dig trygg och att bilderna blir just så personliga som du önskar. Jag kommer gärna med tips och ideér men det är du som är kapten och bestämmer över vad som känns bekvämt för just dig. Inga bilder ingår i fotograferingspriset, men du kan köpa bildprodukter med priser från 845 kr. 

När du bokar mig som gravidfotograf ingår:

  • Konsultation kring bla klädval och rekvisita
  • Tips på vackra fotomiljöer
  • Råd vad du kan tänka på inför fotograferingen
  • Lån av 1-2 klänningar (se Digital Garderob under menyn GRAVIDA)
  • Professionell guidning genom hela fotosessionen
  • Bildvisning

 

Hur en gravidfotografering går till hos mig, från bokning till färdiga bildprodukter, kan du läsa om i Fotograferingsguiden nedan.

Varmt välkommen!

Att tänka på inför fotografering

Före

Fundera på vilken typ av bilder du önskar. Kanske har du hittat inspiration på sociala medier, eller här på min hemsida. Maila gärna 3-4 bilder till mig  före fotograferingen, så jag vet på ett ungefär vad du önskar. Jag har en del fina gravidklänningar att låna ut, eller så kanske du föredrar egna kläder. Alla mina gravidklänningar finner du här ovan på hemsidan i fotogalleriet. Kanske vill pappan och/eller syskon vara? Det kostar inget extra, men meddela mig i förväg. Innan fotograferingen ingår konsultation (digitalt, via telefon eller mejl) kring till exempel val av kläder och plats.

Kontakta mig via mitt kontaktformulär här nedan för bokning. Varmt välkommen!

Under

Jag fotar gärna utomhus men även hemma i min studio. Studion är belägen i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. På fotograferingsdagen möts vi på den plats vi kommit överens om. Innan vi börjar fota betalar du för fotograferingen via Swish, samt får skriva på ett samtycke gällande GDPR. En gravidfotografering tar ca 1-1,5 timme. 

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är du/ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Bildvisningen tar 30 minuter och ni får välja mellan 15 utvalda bilder. Det är under själva bildvisningen ni väljer ut de bilder/bildprodukter ni önskar. För information om bildprodukter och priser se här https://camillageidemark.se/priser/ De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga och  finns då att hämta i studion efter registrerad betalning via faktura. För bästa upplevelse är det bra om ni kommer ensamma till visningen, så försök ordna barnvakt.

Önskar du boka fotografering?

Fyll i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotouppdrag eller om du har andra funderingar.