Studio Camilla Geidemark

Nyföddfotografering

Studio Camilla Geidemark Nyföddfotograf Fotograf Köping Fotostudio

Bokar ni en nyföddfotografering hos mig kan ni vara säkra på att få genuina och personliga bilder av högsta kvalitet på ert lilla hjärta. Största fokus läggs på säkerhet och god hygien. From och med hösten 2022 erbjunder jag Nyfödd Mini och Nyfödd Maxi. Klicka på knappen ”Fotograferingsguide” nedan, eller skrolla längre ner på sidan, för information om de olika fotopaketen samt hur en Nyföddfotografering går till hos mig. Varmt välkommen!

fotograferingsguide - steg för steg

Före

Är ni intresserade av härliga nyföddbilder? Då är ni välkomna att kontakt mig via kontaktformuläret nedan eller via min mail info@camillageidemark.se För att få de allra bästa nyföddbilderna fotar jag bebisen vid en ålder av 5-14 dagar. Tänk på att kontakta mig redan under graviditeten för att boka tid. Jag tar emot ett begränsat antal nyfödda per månad, så det är bra att vara ute i god tid. Skulle jag eller ni känna er sjuka inför fotograferingen flyttar vi fram den några dagar.

Under

Varmt grattis! Nu är bebisen född och ni är välkomna på avtalat datum för nyföddfotografering. Vi håller till i min studio på Hjortstigen 22 i Köping. Det går utmärkt att parkera gratis på gatan framför huset. Det allra viktigaste under fotograferingen är att bebisen och ni föräldrar känner er lugna och trygga. När ni kommer är studion uppvärmd, rekvisita framplockad och ur högtalaren strömmar så kallat ”vitt ljud” som brukar lugna nyfödda.  Bokar ni Nyfödd Mini tar fotograferingen ca 1 timme. Då är bebisen inlindad hela tiden och jag använder begränsat med rekvisita. Inga föräldrar och syskon bilder ingår. Vid Nyfödd Maxi avsätter jag 2-4 timmar, så jag i lugn och ro kan förbereda bebisen inför de olika bilderna. I Nyfödd Maxi ingår flera ombyten och olika positioner och rekvisita. I Nyfödd Maxi ingå också familje-och syskonporträtt utan extra kostnad om ni så önskar. Säg i sådant fall till i samband med bokningen. Jag har stor erfarenhet av att arbeta med barn och familjer som skolsköterska och jag har självklart gått kurs gällande säkerhet vid nyföddfotografering. Jag har även arbetat på neonatalavdelningen med de allra minska bebisarna. I studion finns tillgång skötbord och toalett.  Hygienaspekten är viktig för mig och jag är noga med att desinficera ytor och att tvätta filtar och kläder som bebisen använt. Innan vi börjar fotograferingen får ni skriva på ett avtal gällande GDPR samt om ni samtycker till att jag får använda bilderna i min marknadsföring.

Efter

Cirka 1-2 veckor efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Det är då ni väljer ut de bilder och bildprodukter ni önskar. (För information om bildprodukter och kostnader var god se under Priser). De bilder ni väljer ut ingår också som lågupplösta (för webben som tex sociala medier). De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare cirka 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga för hämtning i min studio.

Önskar du boka fotografering?

Fyll i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotouppdrag eller om du har andra funderingar.