Personliga fotoupplevelser för dig och ditt barn

Studio Camilla Geidemark

Nyföddfotografering

”Vi var väldigt imponerade över dig som fotograf och hur underbar och varm du är med alla parter och framförallt våran son som var alldeles nyfödd.”

-Angelica –

”Du tog dig verkligen tid och hade tålamod för att få till de där extra speciella ögonblicken och lyckades genom det fånga ett leende, en gäsp osv som resulterade i otroliga bilder och minnen för oss. Du ska också ha en stor eloge i ditt hanterande av både bebis och oss nyblivna föräldrar. Trots stunder av matning, en omedgörlig bebis osv var du hela tiden lugn och man kände aldrig någon stress. Vi hade verkligen en så positiv upplevelse och jag kan varmt rekommendera dig som fotograf.”

 – Matilda –

Bokar ni en nyföddfotografering hos mig kan ni vara säkra på att få genuina och personliga bilder av högsta kvalitet på ert lilla hjärta. Jag fotograferar i min anpassade fotostudio eller så kommer jag hem till er och tar så kallade Lifestylebilder. 

När ni bokar mig som nyföddfotograf ingår:

  • Välkomstguide som PDF
  • Designkonsultation
  • Ett urval av mössor, kläder, filtar mm samt rekvisita
  • Professionell guidning genom hela fotosessionen
  • Professionell bildredigering 
  • Personlig bildvisning
  • Möjlighet att köpa digitala bilder, förstoringar och fotoalbum

Hur en nyföddfotografering går till hos mig (före, under, efter) kan du läsa om här nedan.

Varmt välkommen!

Före, under, efter fotograferingen

Före

För att få de allra bästa nyföddbilderna fotar jag bebisen vid en ålder av 5-14 dagar. Då brukar bebisen vara bekväm med att bli inlindad och även att vara helt utan kläder. Eftersom jag fotar ett begränsat antal nyfödda per månad, så kan det vara bra att boka i god tid, redan under graviditeten. Boknings-avgiften betalas i förväg. Skulle jag eller ni känna er sjuka inför fotograferingen flyttar vi fram den några dagar. Bilder på syskon och familj ingår alltid. Innan fotograferingen ingår ett onlinemöte kring till exempel färgval.

Under

Varmt grattis! Nu är bebisen född och ni är välkomna på avtalat datum för nyföddfotografering. Det allra viktigaste är att bebisen och ni föräldrar känner er trygga och bekväma. När ni kommer är studion uppvärmd, rekvisita framplockad och ur högtalaren strömmar behaglig musik eller så kallat ”vitt ljud” som brukar lugna nyfödda.  Jag avsätter 2-3 timmar, så jag i lugn och ro kan förbereda bebisen inför de olika bilderna med ombyten och olika positioner och rekvisita. Jag har stor erfarenhet av att arbeta med barn och familjer som skolsköterska och jag har självklart gått kurs gällande säkerhet vid nyföddfotografering. 

Efter

1-2 veckor efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen i min studio.

Bildvisningen tar ca 30 minuter och det är då ni väljer ut de bilder och bildprodukter ni önskar. De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga och  finns då att hämta i studion.

Galleri Nyfödda

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.