Personliga fotoupplevelser för dig och ditt barn och din hund
KÖPING

Studio Camilla Geidemark

Om din fotograf

”Du tog dig verkligen tid och hade tålamod för att få till de där extra speciella ögonblicken och lyckades genom det fånga ett leende, en gäsp osv som resulterade i otroliga bilder och minnen för oss. Du ska också ha en stor eloge i ditt hanterande av både bebis och oss nyblivna föräldrar. Trots stunder av matning, en omedgörlig bebis osv var du hela tiden lugn och man kände aldrig någon stress. Vi hade verkligen en så positiv upplevelse och jag kan varmt rekommendera dig som fotograf.”

 – Matilda –

”Innan fotograferingen var man såklart nervös över hur allt skulle gå till eftersom man inte hade en aning! Men efteråt så kände man en sån varm och skön lättnad pga omhändertagandet av dig som person!”

  • Angelica –

 

Då du bokar en fotografering hos mig vill jag ge dig en speciell och fin upplevelse. Min önskan är att du och dina barn ska känna er väl omhändertagna och trygga samtidigt som det blir en rolig stund. Min förhoppning är att bilderna ska få dig att minnas tillbaka på en härlig upplevelse och att den känslan även smittar av sig på alla som får möjlighet att njuta av dina fina bilder. 

Jag finns här för dig, från vår första kontakt till leveransen av vackra väggtavlor och album. Jag vägleder dig steg för steg genom hela processen och ser till att du får alla tips och råd du behöver för att fotosessionen ska kännas bekväm, glädjefylld och fantastisk. Jag vill att du ska känna dig helt säker på vad du investerar i, därför skickar jag en Välkomstguide efter vår första kontakt. I välkomstguiden kan du i lugn och ro läsa om alla steg inför, under och efter fotograferingen. Vid minsta lilla fråga eller fundering är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Tack för att du kikar in på min hemsida och överväger att anlita mig som din framtida fotograf.

Camilla Geidemark

Camilla Geidemark

Personligt om mig

Jag är egenföretagare och mamma till två utflugna döttrar. Jag bor med maken i vår villa i Köping, Västmanland, där jag också har min fotostudio. Mina ständiga följeslagare är våra två labradoodles Tindra och Bamse. Idag lever jag min dröm på heltid som fotograf där jag får träffa många underbara människor, såväl vuxna som barn.

Grafisk formgivare, skolsköterska och nu fotograf

I begynnelsen av mitt yrkesliv arbetade jag som grafisk formgivare och illustratör. I utbildningen Grafisk formgivning ingick foto på schemat, ett ämne jag snabbt fastnade för och fann enorm glädje och inspiration i. Jag hade dock siktet helt inställt på att bli grafisk formgivare. Efter några år inom reklambranschen väcktes dock något inom mig som ledde till ett tvärt karriärbyte. En längtan efter att få arbeta med människor, att göra nytta, gjorde att jag studerade till distriktssköterska och jobbade som skolsköterska. Men med åren tog kreativiteten allt mer plats i mitt liv, så från och med januari 2022 lämnade jag vården för att leva min dröm, som fotograf.

Visste du att jag..

…trots min dyslexi älskar att skriva och författa. Eventuella stavfel och missade ord på hemsidan bjuder jag därför på:-)

…har en magisterexamen i Omvårdnad. Så det är kanske inte så konstigt att jag valde att fotografera just människor:-)

…älskar djur så mycket att jag köpte två kaniner i smyg när jag var liten och lät dem bo i lekstugan. Tills min mamma upptäcke dem:-)

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.