Nyfödda - Gravida - Barn - Smash the Cake - Hundar - Bröllop
KÖPING

Studio Camilla Geidemark

porträttfotografering

Hos mig kan du beställa lite olika typer av porträtt. I menyn under Porträtt ser du de olika kategorierna: Utomhus, Studio och Fineart. Under respektive kategori kan du sedan läsa vad de olika fotograferingarna innebär. 

fotograferingsguide - steg för steg

Före

Fundera på vilken typ av porträtt du önskar. Är det finart bilder i studion eller utomhus bilder i befintligt ljus? Eller är du kanske ute efter en mer formell bild till ditt CV. Vill du använda dina egena kläder eller vill du låna av de jag har i studion? Ska ni vara fler än en på bilden? Kanske vill du att porträttet ska tas i en speciell miljö eller på en betydelsefull plats. Jag fotar gärna ”on location” (Var god se under menyn ”Priser” för milersättning). Innan vi fotar får du skriva på ett Avtal där det bla framkommer hur ni/jag får använda bilderna efter fotograferingen. Bokning och förfrågningar sker via Kontaktformuläret här nedan. Det går också bra att maila på info@camillageidemark.se om du har några frågor eller funderingar.

Under

Beroende på vilken typ av fotografering ni bokat så kommer jag ge er all information ni behöver inför fototillfället. Min studio är belägen i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset.

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är du/ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Bildvisningen ta 30 minuter och det är då ni väljer ut de bilder/bildprodukter ni önskar. För information om bildprodukter och priser se här https://camillageidemark.se/priser/ De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga och  finns då att hämta i studion efter registrerad betalning via faktura. För bästa upplevelse är det bra om du kommer ensam till visningen, så försök ordna barnvakt till eventuella barn.

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.