Studio Camilla Geidemark

Fineart

Ett fineartporträtt utstrålar tidlöshet och kan nästa kännas om en gammal målning. Modellens uttryck är lugnt och balanserat och färgerna brukar vara nedtonade. Ofta används rekvisita, som tex blommor, och modellen stylas i håret och bär vackra tidlösa kläder. Mycket tid läggs på efterbearbetningen av bilden för att få den där rätta finart känslan. Under en fineartfotografering får jag verkligen blomma ut som fotograf och vara extra kreativ. För att uppnå den där speciella finart känslan har jag vackra kläder, blommor och annan rekvisita i min studio. Det är fritt fram att prova och använda inför fotograferingen. Detta brukar bli en riktigt rolig stund i studion. Klicka på Fotograferingsguide nedan, eller skrolla längre ned på sidan. Där beskriver jag hur det går till från bokning till färdigt fineartporträtt.

Att tänka på inför fotografering

Före

Fundera på vilken typ av bilder du önskar. Kanske har du hittat inspiration på sociala medier, eller här på min hemsida. Maila gärna 3-4 bilder till mig några dagar före fotograferingen, så vet jag på ett ungefär vad du önskar. Jag har en del rekvisita och kläder att låna ut i min studio. Innan du kommer till mig för en finartfotografering, är det bra om du lockar håret och lägger en lättare makeup. Kläder och hårstyling ordnar vi med på plats och sedan är det bara att se fram emot en riktigt rolig stund i studion. Välkommen att kontakta mig via mitt Kontaktformulär här nedan. 

Under

Härligt, nu är det dags att leka loss och vara kreativa! I studion botaniserar vi tillsammans bland kläder och rekvisita, jag fixar frisyren och bättrar eventuellt på med lite puder. Jag har studion hemma i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. Före fotograferingen får du skriva på ett Avtal där det framkommer hur ni/jag får använda bilderna efter fotograferingen. Betalning sker i samband med fotograferingen

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är du/ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Det är då ni väljer ut de bildprodukter ni önskar. (För information om bildprodukter och kostnader var god se under Priser). De bilder ni väljer ut ingår också som högupplösta (för tryck) och som lågupplösta (för webben som tex sociala medier). De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare cirka 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga för hämtning i min studio.

Önskar du boka fotografering?

Fyll i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotouppdrag eller om du har andra funderingar.