Nyfödda - Gravida - Barn - Smash the Cake - Hundar - Bröllop
KÖPING

Studio Camilla Geidemark

Studio

Önskar du en lite mer formell och professionell bild till ditt CV eller hemsida? Eller var det kanske evigheter sedan du eller familjen var och fotograferade er? Då kan du boka en Studiofotografering hos mig. Med fin bakgrund och ljussättning kan vi tillsammans skapa den rätta känslan som visar just dig från din bästa sida. 

Att tänka på inför fotografering

Före

Fundera på vilken typ av bild du önskar och vilka kläder du vill bära. Det kan vara bra att välja kläderna som inte stjäl för mycket fokus från dig. Men, det kan ju också vara så att det är just kläderna och stylingen som visar din personlighet. Så, fundera gärna lite kring detta. Kontakta mig sedan via mitt Kontaktformulär här nedan för bokning eller om du har några frågor. 

Under

På fotograferingsdagen träffas vi i min studio i Köping på Hjortstigen 22 och det går utmärkt att parkera gratis på gatan utanför huset. Före fotograferingen får du skriva på ett Avtal där det framkommer hur ni/jag får använda bilderna efter fotograferingen. Betalning sker i samband med fotograferingen.

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen får du tillgång till ett webbgalleri. Där kan du i lugn och ro välja ut din bild. En stycken redigerad bild ingår, högupplöst (för förstoring och tryck) och en lågupplöst (för webben). Önskas fler bilder eller bildprodukter se under menyn Priser. Bilden/bilderna du valt ut kommer jag redigera och bearbeta. Inom cirka en vecka skickas bilden via WeTransfer (webbaserat bildöverföringsprogram). Beställda bildprodukter finns för hämtning i min studio inom 2-4 veckor. Betalning av produkter utöver de som ingår i fotograferingen, betalas i samband med hämtning/leverans. 

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.