Personliga fotoupplevelser för dig och ditt barn

Studio Camilla Geidemark

Utomhus

Att fota porträtt utomhus förenar det bästa av två världar för mig. Jag älskar att vara ute i naturen men tycker också mycket om att umgås med människor. Bokar du en utomhusfotografering hos mig kan du vara säker på att få personliga och genuina bilder samtidigt som vi får en rolig och härlig stund tillsammans.

Att tänka på inför fotografering

Före

Fundera på vilken typ av bild du önskar och på vilken plats du vill vara. Jag har en hel del idéer att komma med, så detta kan vi bolla tillsammans när det närmar sig fotograferingen. Kontakta mig via mitt Kontaktformulär här nedan för bokning eller om du har några frågor. 

Under

På fotograferingsdagen träffas vi på den plats vi kommit överens om. Fotografering tar ca 1-1,5 timme. Läs under rubriken Priser för kostnad och vad som gäller vid eventuell reseersättning. Före fotograferingen får du skriva på ett Avtal där det framkommer hur ni/jag får använda bilderna efter fotograferingen. Betalning sker i samband med fotograferingen.

Efter

Cirka 1 vecka efter fotograferingen är det dags för den spännande bildvisningen. Då är du/ni välkomna till studion för att titta på bilderna. Det är då ni väljer ut de bildprodukter ni önskar. (För information om bildprodukter och kostnader var god se under Priser). De bilder ni väljer ut ingår också som högupplösta (för tryck) och som lågupplösta (för webben som tex sociala medier). De utvalda bilderna kommer jag sedan redigera och bearbeta. Efter ytterligare cirka 2-4 veckor är bildprodukterna färdiga för hämtning i min studio.

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.