Personliga fotoupplevelser för dig och ditt barn

Studio Camilla Geidemark


Din investering

”Fotograferingen var absolut värt investeringen. Detta är ett minne för livet och att ha vårt fina fotoalbum ligga hemma på bordet för alla att se. Ett plus är även designen då det är en snygg inredningsdetalj.”  – Matilda

Då du beställer bilder av mig strävar jag efter att du ska känna dig helt nöjd med såväl kvaliteten som bemötandet och servicen. De bilder du väljer att köpa bearbetar jag i professionella redigeringsprogram. Jag lägger mycket tid och omsorg i urval och redigering.  Jag fotograferar enbart med fullformatskamera och på så kallade RAW-formatfiler, vilket borgar för högsta bildkvalitet. Med stor noggrannhet har jag valt att enbart samarbeta med tryckerier av högsta standard och utmärkt rykte.

I samband med bokningen betalar du en bokningsavgift. Bilder och produkter beställer du sedan i under själva bildvisningen. Kanske vill du köpa digitala bilder, eller så föredrar du någon fysisk produkt som förstoring eller album. Mina förstoringar kostar från 2 800 kronor och fotoalbum från 4 200 kronor. Den mest prisvärda investeringen är att köpa något av paketen med högupplösta digitala bilder från 5 500 kronor. Då får du nämligen 40% rabatt på samtliga förstoringar och fotoalbum.  

Kontakt mig gärna genom att klicka på knappen ”Boka fotografering” om du har några frågor eller funderingar. 

Bokningsavgift fotograferingar

 • Gravid 995 SEK

  1-1,5 timmes fotografering utomhus eller i studio. Tillgång till gravidklänningar att låna. Inga bilder ingår.

 • Nyfödd 995 SEK

  2-3 timmars fotografering med tillgång till nyföddrekvisita och ombyten. Inga bilder ingår.

 • Smash the cake 1,500 SEK

  1-1,5 timmes fotografering i studion. Vanliga 1-års bilder och Smash the cakebilder. Inkl tårta och blommor. Inga bilder ingår.

 • Barn 995 SEK

  Cirka1 timmes fotografering. Ett litet urval av kläder finns att låna. Inga bilder ingår.

Reseersättning

 • Ersättning för resor med 55 kr/mil tillkommer om fotograferingen sker mer än 10 km utanför Köping.

Önskar du boka fotografering?

Välkommen att fylla i kontaktformuläret om du önskar komma i kontakt med mig angående fotografering eller om du har andra funderingar.

Vill du komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret nedan så återkopplar jag till dig inom kort.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.